Skip to main content

Keukens

Verzekerd van luxe afwerking binnen jouw budget

De keuken is vaak het hart van een huis en één van de meest intensief gebruikte ruimtes. Als je de keuken gaat verbouwen terwijl je in je huis woont, wil je logischerwijs dat het zo efficiënt mogelijk gebeurt. Dan kun je zo snel mogelijk van jouw nieuwe keuken genieten en heb je zo min mogelijk overlast. Maar ook als je een nieuw huis hebt gekocht en de keuken gaat verbouwen terwijl je er nog niet woont, is duidelijkheid over de planning en de prijs natuurlijk belangrijk.

Lees meerVraag 3D design aan

Bespreek met ons jouw behoefte en I will ReForm your Home!

Keukenvloer

Houten vloer, tegels, laminaat of toch een gietvloer? Laat ons eens bespreken wat jou en jouw gezin nodig heeft.

Keuken- & huishoudapparaten

Monteren van keukenkasten, installeren van huishoudelijke appraten, zoals kokenplaten, vaatwassers, koelkasten, ovens etc. Welk apparatuur heb jij nodig in jouw nieuwe keuken?

A-Z keukens

Wij demonteren jouw huidige keuken en/of plaatsen een geheel nieuwe keuken. Van het aanleggen van nieuwe leidingen tot aan het verzorgen van de verlichting en het tegel- en schilderwerk.

Specialist in het bouwen en verbouwen van jouw keuken

Bij een keuken verbouwen zijn de planning en de kosten afhankelijk van wat er moet gebeuren. Als je jouw huidige hoekkeuken om wilt toveren tot een kookeiland, is dit vaak duurder dan een nieuwe keuken plaatsen met dezelfde opstelling. Bij het eerste moeten we slopen, leidingen verplaatsten, de vloer aanpakken, stucen, etc.
En dat is waar I will your reform in de Costa del Sol je zeker bij wil en kan helpen.

Wij bouwen en verbouwen al 30 jaar

Met een persoonlijke benadering willen we een vertrouwensrelatie opbouwen die de basis legt voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Stap voor stap: De keuken verbouwen

Ga je verhuizen en wil je een nieuwe keuken in je toekomstige woning aan de Costa del Sol plaatsen? Of woon je al goed, maar is de huidige keuken aan vervanging toe? Dit stappenplan leidt je moeiteloos naar jouw droomkeuken.

Stap 1: Ontwerp de keuken

Bij het verhuizen naar een nieuw huis of het vervangen van je oude keuken, is het belangrijk om te beginnen met het ontwerp. Richt je niet meteen op esthetische aspecten zoals mooie deuren en handgrepen, maar focus eerst op de indeling. Ben je tevreden met de huidige indeling of wil je iets compleet anders? Denk na over de plaatsing van de kasten en wat je erin wilt opbergen. Bepaal de gewenste grootte van de koelkast en of je ruimte nodig hebt voor een vriezer. Overweeg ook of je een keuken wilt waarin je kunt eten en leven, of juist een professionele keuken om uitgebreide maaltijden te bereiden. Als je de indeling verandert, moet je ook de leidingen en elektrische aansluitingen verplaatsen. Dit kun je zelf doen of een professional ervoor inschakelen. Houd er rekening mee dat dit van invloed is op je budget. Zodra je de gewenste indeling hebt bepaald en alles nauwkeurig hebt opgemeten, kun je materialen, kastdeurtjes, handgrepen en het aanrechtblad kiezen. Maak een speciaal moodboard op Pinterest met inspiratiefoto’s van jouw droomkeuken. Als je nog twijfelt over je woonstijl, kan het helpen om een woontype-test te doen en neem eens contact met ons op.

De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing
De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Stap 2: Verwelkom de loodgieter

Nadat de oude keuken is verwijderd en eventuele wand- en vloertegels zijn weggehaald, is het tijd om een loodgieter in te schakelen voor het aanleggen van leidingen, elektra en ventilatiekanalen op de juiste plaatsen. Dit is een klus voor een professional!

Stap 3: Strakke muren

Afhankelijk van de staat van de muren, kun je deze nu laten stucen. Daarna kun je kiezen voor een frisse verflaag, behang of een compleet andere wandafwerking. Een professionele stukadoor kan snel en gegarandeerd goed werk leveren. Door vooraf bij ons een offerte aan te vragen, weet je waar je aan toe bent en kun je de kosten opnemen in je budget voor de keukenrenovatie.

De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing
De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Stap 4: Mooie vloer

Nu de keuken helemaal leeg is, is het tijd om de vloer te leggen. Tegels zijn een voor de hand liggende keuze voor de keuken, maar je kunt ook kiezen voor laminaat of een houten vloer. Houd bij je keuze rekening met het onderhoud van de vloer. Een praktische en aantrekkelijke optie is keramisch parket.

Stap 5: opbouwen

De leukste fase van de verbouwing breekt aan: het opbouwen van de keuken. Begin met het plaatsen van de kasten en volg daarbij nauwkeurig het ontwerp. Aangezien de keuken zorgvuldig is ingemeten, zouden de kasten probleemloos in de ruimte moeten passen. Zodra de kasten stevig aan de muur zijn bevestigd, kun je het aanrechtblad installeren en alle keukenapparatuur, gootsteen en kraan plaatsen. Als je van plan bent om de muur achter de kraan te betegelen, doe dit dan voordat je de kraan plaatst.

De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing
De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Stap 6: afkitten

Nu de keuken bijna klaar is, rest er nog een laatste klus: alle naden goed waterdicht afkitten. Dit voorkomt waterschade aan je nieuwe kastjes en de vorming van schimmel.

Un aperçu exclusif de votre maison de rêve sur la Costa del Sol?

Permettez-nous de vous présenter une conception en 3D!

De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Meer gezelligheid met een open keuken

Steeds vaker merken we dat de keuken steeds meer gebruikt wordt als (onderdeel van de) woonkamer. Tegenwoordig is een woonkeuken ontzettend populair! In het verleden diende de keuken hoofdzakelijk als een plek waar maaltijden werden bereid, maar nu is de keuken het stralende middelpunt van de woning geworden. Het samenvoegen van de keuken en woonkamer zorgt voor een gezellige sfeer, omdat de keuken nu betrokken wordt bij de woonkamer door middel van een open ontwerp.

De populariteit van de open keuken is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wat zijn nu precies de voordelen van een open keuken?

  • Een open keuken creëert een gevoel van ruimte. Het biedt de mogelijkheid om van twee kleinere ruimtes, namelijk de keuken en de eetkamer, één grote open ruimte te maken.
  • In tegenstelling tot een gesloten keuken geeft een open keuken je de kans om in contact te blijven met je huisgenoten en gasten. Koken wordt een sociale gebeurtenis. Daarom is het leuk om in je open keuken ook krukjes te plaatsen, zodat je bezoekers naast het aanrecht kunnen zitten.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Wil je weten of er nog meer mogelijkheden zijn of heb je behoefte aan advies?

Neem dan contact met ons op

Welke ruimtes wil jij renoveren?

Projecten - Slaapkamer

Slaapkamer

Wil je je slaapkamer verbouwen, aanpassen of verhuizen naar de begane grond? De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes. En mag dus alles hebben waar jij behoefte aan hebt. Van een extra dakkapel of een walk-in-closet. Niets is te gek!

Lees meer over slaapkamers
Projecten - Badkamer

Badkamer

Jouw badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Complete renovatie vereist een aannemer met expertise in tegel-, leiding-, timmerwerk en elektra. Bovendien moet hij veilig zijn en van alle gemakken zijn voorzien.

Lees meer over badkamers
Verbouwen en Renoveren aan de Costa del Sol

Gehele woning renoveren

Er is een team nodig om je verbouwing professioneel te ontwerpen, organiseren en uit te voeren. Voor de start stellen we een 3D design aan je voor en kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. We luisteren en coördineren!

Lees meer over woning renoveren

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews