Skip to main content

Slaapkamers

Verzekerd van luxe afwerking binnen jouw budget

Heb je een nieuw huis gekocht aan de Costa del Sol en wil je de slaapkamer verbouwen? Of woon je al langer in je woning en ben je toe aan een vernieuwde slaapkamer? I will ReForm your Home heeft veel ervaring met verbouwingen en helpt je graag.

Lees meerVraag 3D design aan

Bespreek met ons jouw behoefte en I will ReForm your Home!

Inbouwkasten

Kasten op maat, inbouwkasten, dressings, noem het maar op. Wat heb je nodig?

Extra aanpassingen

Parket, vinyl, verlichting, domotica, mobiliteitshulpmiddelen… Niets is ons te gek!

A-Z slaapkamers

Of je nu enkel een opfrissing nodig hebt van de slaapkamer of een uitbereiding plant.

Specialist in het bouwen en verbouwen van jouw slaapkamer

Ben je bezig met verbouwen? Besteed tijdens de renovatie dan ook aandacht aan de inrichting van je slaapkamer. Want wat is er zaliger dan na een vermoeiende dag languit op je bed te ploffen? Of na een warm bad even tijd voor jezelf te nemen onder dat knusse, warme deken? Precies! Je slaapkamer is meer dan alleen een plek om te slapen. Het is jouw veilige haven, een oase van rust. Intiem en persoonlijk.

Wij bouwen en verbouwen al 30 jaar

Met een persoonlijke benadering willen we een vertrouwensrelatie opbouwen die de basis legt voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Projecten - Slaapkamer
slaapkamer begane grond costa del sol

Een slaapkamer op de begane grond

Wil je een slaapkamer verbouwen of aanpassen? Als je de ruimte hebt, bijvoorbeeld in de vorm van een garage of ruime schuur, dan is het een goed idee om een extra slaapkamer (en badkamer) op de begane grond te bouwen. Een slaapkamer met badkamer op de begane grond biedt veel extra comfort, zelfs als je nog prima kunt traplopen. Maar met het ook op de toekomst wellicht een goede investering.

Geef je er de voorkeur aan om de slaapkamer boven te houden? Dan kan een traplift of huislift een oplossing bieden.

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien?

Wij creëren een gratis 3D design!

Vraag 3D design aan

Of stel je vraag

Geef je slaapkamer een upgrade

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis, maar vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de inrichting ervan. Dit is jammer, want het is essentieel dat je slaapkamer goed, comfortabel en aangenaam aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt ontspannen, sneller in slaap valt en beter kunt uitrusten. Dus, hoe kun je je slaapkamer een upgrade geven? Hier zijn enkele inspirerende ideeën!

1. Kies een kwalitatief matras

Een luxe slaapkamer draait om één ding: een comfortabel en groot matras van hoge kwaliteit. Laat de twijfelaar achterwege en kies voor een ruim tweepersoonsmatras of zelfs een extra groot bed. Op deze manier geef je jezelf voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen en maak je van je bed een blikvanger in de kamer. Een mooi bedframe met een comfortabel matras is de beste manier om je slaapkamer direct te upgraden en een goede nachtrust te garanderen!

Pillow on sofa
wardrobe renovation concept

2. Ga je voor een kledingkast of walk-in-closet?

De inrichting van je slaapkamer wordt grotendeels bepaald door de kledingkast. Maar heb je er wel eens aan gedacht dat je de kast ook buiten de slaapkamer kunt plaatsen? Als de gang of overloop voldoende ruimte biedt, kun je overwegen om daar een kast te plaatsen of zelfs in te bouwen. De zogenaamde walk-in-closet!
Bij het inrichten van je slaapkamer is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat open kasten vaak rommeliger ogen dan gesloten kasten. Schuifdeuren kunnen praktisch zijn in je interieur, omdat ze minder vrije ruimte nodig hebben. Maar bedenk wel dat schuifdeuren iets minder snel geopend worden dan gewone kastdeuren.

3. Zorg voor warme accenten

Hoewel je de slaapkamer niet te druk wilt decoreren, is het wel belangrijk dat de ruimte warmte uitstraalt. Dit kun je bereiken door te zorgen voor een comfortabel bed en een goed matras, maar ook door de kamer zelf warm aan te kleden. Een hoogpolig vloerkleed zorgt bijvoorbeeld voor een luxueuze en gezellige uitstraling in je slaapkamer, en het voelt ook nog eens heerlijk aan je voeten wanneer je uit bed stapt! Kies een klein kleed om een grote ruimte wat knusser te maken, of ga juist voor een groot kleed dat onder je hele bed past om een kleine ruimte groter te laten lijken. Het is een echte upgrade voor je slaapkamer!

3d rendering beautiful luxury bedroom suite in hotel with tv
Bridal wedding attributes

4. Voeg een comfortabele stoel toe

Wil je je slaapkamer een upgrade geven zonder ingrijpende veranderingen aan te brengen? Schaf dan een comfortabele, luxe fauteuil aan – of zelfs twee! Niet alleen geven ze je slaapkamer een luxueuze uitstraling, maar ze zijn ook nog eens handig om even lekker een boek te lezen, je kleding voor de volgende dag klaar te leggen of gewoon in alle rust van je slaapkamer te genieten.

5. Decoreer met spiegels

In de slaapkamer geldt het principe “less is more”, behalve als het om spiegels gaat. Door een aantal spiegels in de slaapkamer op te hangen, zorg je niet alleen voor sfeer en een luxueuze uitstraling, maar je creëert ook een gevoel van ruimte en toegankelijkheid in de kamer.

room decor with mostera plant wooden shelf
Verbouwen en Renoveren aan de Costa del Sol

6. Plaats extra kussens op het bed

Je hoeft je bed niet te overladen met tientallen kussens, maar een paar extra hoofd- of leeskussens geven je kamer direct een upgrade. Dit kunnen decoratieve kussens zijn, maar ook kussens waar je ’s nachts echt baat bij hebt!

7. Kies de juiste verlichting

Een plafondlamp is natuurlijk functioneel, maar een fel en groot licht draagt niet echt bij aan een sfeervolle ambiance. Plaats liever een aantal tafel- of wandlampjes in je slaapkamer, zodat je ook kunt ontspannen met gedimd licht en een goed boek.

Verbouwen en Renoveren aan de Costa del Sol

Wil je je slaapkamer verbouwen?

Heb je behoefte aan advies of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op

Welke ruimtes wil jij renoveren?

Projecten - Badkamer

Badkamer

Jouw badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Complete renovatie vereist een aannemer met expertise in tegel-, leiding-, timmerwerk en elektra. Bovendien moet hij veilig zijn en van alle gemakken zijn voorzien.

Lees meer over badkamers
Projecten - Keuken

Keuken

Het hart van het huis en één van de meest intensief gebruikte ruimtes. Deze moet daarom zo effectief mogelijk ingericht zijn. Van het keukenapparatuur tot aan de verlichting. Alles moet op jouw wensen zijn afgesteld.

Lees meer over keukens
Verbouwing en renovatie diensten Marbella

Gehele woning renoveren

Er is een team nodig om je verbouwing professioneel te ontwerpen, organiseren en uit te voeren. Voor de start stellen we een 3D design aan je voor en kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. We luisteren en coördineren!

Lees meer over woning renoveren

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews