Skip to main content

Slaapkamers

Verzekerd van luxe afwerking binnen jouw budget

Heb je een nieuw huis gekocht aan de Costa del Sol en wil je de slaapkamer verbouwen? Of woon je al langer in je woning en ben je toe aan een vernieuwde slaapkamer? I will ReForm your Home heeft veel ervaring met verbouwingen en helpt je graag.

Lees meerVraag 3D design aan

Bespreek met ons jouw behoefte en I will ReForm your Home!

Inbouwkasten

Kasten op maat, inbouwkasten, dressings, noem het maar op. Wat heb je nodig?

Extra aanpassingen

Parket, vinyl, verlichting, domotica, mobiliteitshulpmiddelen… Niets is ons te gek!

A-Z slaapkamers

Of je nu enkel een opfrissing nodig hebt van de slaapkamer of een uitbereiding plant.

Specialist in het bouwen en verbouwen van jouw slaapkamer

Ben je bezig met verbouwen? Besteed tijdens de renovatie dan ook aandacht aan de inrichting van je slaapkamer. Want wat is er zaliger dan na een vermoeiende dag languit op je bed te ploffen? Of na een warm bad even tijd voor jezelf te nemen onder dat knusse, warme deken? Precies! Je slaapkamer is meer dan alleen een plek om te slapen. Het is jouw veilige haven, een oase van rust. Intiem en persoonlijk.

Wij bouwen en verbouwen al 30 jaar

Met een persoonlijke benadering willen we een vertrouwensrelatie opbouwen die de basis legt voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

IMG 20230514 WA0014
slaapkamer begane grond costa del sol

Een slaapkamer op de begane grond

Wil je een slaapkamer verbouwen of aanpassen? Als je de ruimte hebt, bijvoorbeeld in de vorm van een garage of ruime schuur, dan is het een goed idee om een extra slaapkamer (en badkamer) op de begane grond te bouwen. Een slaapkamer met badkamer op de begane grond biedt veel extra comfort, zelfs als je nog prima kunt traplopen. Maar met het ook op de toekomst wellicht een goede investering.

Geef je er de voorkeur aan om de slaapkamer boven te houden? Dan kan een traplift of huislift een oplossing bieden.

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien?

Wij creëren een gratis 3D design!

Vraag 3D design aan

Of stel je vraag

Geef je slaapkamer een upgrade

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis, maar vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de inrichting ervan. Dit is jammer, want het is essentieel dat je slaapkamer goed, comfortabel en aangenaam aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt ontspannen, sneller in slaap valt en beter kunt uitrusten. Dus, hoe kun je je slaapkamer een upgrade geven? Hier zijn enkele inspirerende ideeën!

1. Kies een kwalitatief matras

Een luxe slaapkamer draait om één ding: een comfortabel en groot matras van hoge kwaliteit. Laat de twijfelaar achterwege en kies voor een ruim tweepersoonsmatras of zelfs een extra groot bed. Op deze manier geef je jezelf voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen en maak je van je bed een blikvanger in de kamer. Een mooi bedframe met een comfortabel matras is de beste manier om je slaapkamer direct te upgraden en een goede nachtrust te garanderen!

Pillow on sofa
wardrobe renovation concept

2. Ga je voor een kledingkast of walk-in-closet?

De inrichting van je slaapkamer wordt grotendeels bepaald door de kledingkast. Maar heb je er wel eens aan gedacht dat je de kast ook buiten de slaapkamer kunt plaatsen? Als de gang of overloop voldoende ruimte biedt, kun je overwegen om daar een kast te plaatsen of zelfs in te bouwen. De zogenaamde walk-in-closet!
Bij het inrichten van je slaapkamer is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat open kasten vaak rommeliger ogen dan gesloten kasten. Schuifdeuren kunnen praktisch zijn in je interieur, omdat ze minder vrije ruimte nodig hebben. Maar bedenk wel dat schuifdeuren iets minder snel geopend worden dan gewone kastdeuren.

3. Zorg voor warme accenten

Hoewel je de slaapkamer niet te druk wilt decoreren, is het wel belangrijk dat de ruimte warmte uitstraalt. Dit kun je bereiken door te zorgen voor een comfortabel bed en een goed matras, maar ook door de kamer zelf warm aan te kleden. Een hoogpolig vloerkleed zorgt bijvoorbeeld voor een luxueuze en gezellige uitstraling in je slaapkamer, en het voelt ook nog eens heerlijk aan je voeten wanneer je uit bed stapt! Kies een klein kleed om een grote ruimte wat knusser te maken, of ga juist voor een groot kleed dat onder je hele bed past om een kleine ruimte groter te laten lijken. Het is een echte upgrade voor je slaapkamer!

3d rendering beautiful luxury bedroom suite in hotel with tv
Bridal wedding attributes

4. Voeg een comfortabele stoel toe

Wil je je slaapkamer een upgrade geven zonder ingrijpende veranderingen aan te brengen? Schaf dan een comfortabele, luxe fauteuil aan – of zelfs twee! Niet alleen geven ze je slaapkamer een luxueuze uitstraling, maar ze zijn ook nog eens handig om even lekker een boek te lezen, je kleding voor de volgende dag klaar te leggen of gewoon in alle rust van je slaapkamer te genieten.

5. Decoreer met spiegels

In de slaapkamer geldt het principe “less is more”, behalve als het om spiegels gaat. Door een aantal spiegels in de slaapkamer op te hangen, zorg je niet alleen voor sfeer en een luxueuze uitstraling, maar je creëert ook een gevoel van ruimte en toegankelijkheid in de kamer.

room decor with mostera plant wooden shelf
high angle cozy bed arrangement

6. Plaats extra kussens op het bed

Je hoeft je bed niet te overladen met tientallen kussens, maar een paar extra hoofd- of leeskussens geven je kamer direct een upgrade. Dit kunnen decoratieve kussens zijn, maar ook kussens waar je ‘s nachts echt baat bij hebt!

7. Kies de juiste verlichting

Een plafondlamp is natuurlijk functioneel, maar een fel en groot licht draagt niet echt bij aan een sfeervolle ambiance. Plaats liever een aantal tafel- of wandlampjes in je slaapkamer, zodat je ook kunt ontspannen met gedimd licht en een goed boek.

3d rendering beautiful luxury bedroom suite in hotel with tv and working table

Wil je je slaapkamer verbouwen?

Heb je behoefte aan advies of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op

Welke ruimtes wil jij renoveren?

IMG 20230514 WA0019

Badkamer

Jouw badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Complete renovatie vereist een aannemer met expertise in tegel-, leiding-, timmerwerk en elektra. Bovendien moet hij veilig zijn en van alle gemakken zijn voorzien.

Lees meer over badkamers
IMG 20230514 WA0015

Keuken

Het hart van het huis en één van de meest intensief gebruikte ruimtes. Deze moet daarom zo effectief mogelijk ingericht zijn. Van het keukenapparatuur tot aan de verlichting. Alles moet op jouw wensen zijn afgesteld.

Lees meer over keukens
WhatsApp Image 2023 05 14 at 18.24.54bis

Gehele woning renoveren

Er is een team nodig om je verbouwing professioneel te ontwerpen, organiseren en uit te voeren. Voor de start stellen we een 3D design aan je voor en kun je zien hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. We luisteren en coördineren!

Lees meer over woning renoveren

Ervaringen van anderen

Bekijk meer ervaringen op Google reviews