Skip to main content

Over reform

Team van vakmensen

Wil je (ver)bouwen of renoveren? Zoek je een Nederlandstalige aannemer in Marbella, Malaga of aan de Costa del Sol? Maak kennis met ons team om jouw verbouwing te ontwerpen, organiseren en uit te voeren.

Maak kennis met Geert-HugoBekijk recente projecten

Over Geert-Hugo Clarysse

Geert-Hugo is Belg met een Nederlandse moeder, heeft alle wateren van de woningbouw doorzwommen en woont sinds 1996 in Spanje. Hij vormt de schakel tussen noordelijke klanten en de Spaanse realiteit.

Geert-Hugo was partner van Waww, architectuur kantoor in Antwerpen met realisaties die sommigen wellicht zullen kennen: Soap kapsalon, Woning Coolen, Theater de Beweeging e.a.

Hij bouwde kleine commerciele woningprojecten in Antwerpen, Gent, Waregem en Brussel en later in Barcelona en Malaga. Begin 2019 startte hij I will ReForm your home en is vandaag de eigenaar en de ontwerper binnen het bedrijf.

Lees meer over de renovatie van jouw keuken

aannemer geert hugo reform costa del sol
im3rd media FJZtZldA uE unsplash

Complete bouwbegeleiding

In nauw verband met het ontwerp zorg ik voor een complete bouwbegeleiding – die de uitvoering op wieltjes doet lopen.

Lees meer over de renovatie van jouw badkamer

Vast team

Een sterke kern van veelzijdige arbeiders, met aan het hoofd onze Antonio. Professionals die op iedere klant een uitzondelijke en uiterst tevreden indruk hebben achtergelaten.

Zij zijn het kloppend hart van I will ReForm your home en zullen het overgrote gedeelte van de afbouwtaken tot hun rekening nemen. Aangevuld met externe experts die worden in gezet voor specifiekere bouwspecialiteiten.

Lees meer over de renovatie van jouw slaapkamer

Installing ceramic floor tiles in construction site construction workers. Workers laying tiles on the floor with cement adhesive. Renovating the floor.

Welke ruimtes wil jij renoveren?

IMG 20230514 WA0014

Slaapkamer

Wil je je slaapkamer verbouwen, aanpassen of verhuizen naar de begane grond? De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes. En mag dus alles hebben waar jij behoefte aan hebt. Van een extra dakkapel of een walk-in-closet. Niets is te gek!

Lees meer over slaapkamers
IMG 20230514 WA0019

Badkamer

Jouw badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Complete renovatie vereist een aannemer met expertise in tegel-, leiding-, timmerwerk en elektra. Bovendien moet hij veilig zijn en van alle gemakken zijn voorzien.

Lees meer over badkamers
IMG 20230514 WA0015

Keuken

Het hart van het huis en één van de meest intensief gebruikte ruimtes. Deze moet daarom zo effectief mogelijk ingericht zijn. Van het keukenapparatuur tot aan de verlichting. Alles moet op jouw wensen zijn afgesteld.

Lees meer over keukens

Een sneak peek van jouw droomhuis aan de Costa del Sol?

Laat ons een 3D design aan jou voorstellen!

3D Design

Een sterk punt van I will ReForm your Home; een virtuele blik op hoe je woning eruit gaat zien.

3d house decoration renovatie

Waarom kiezen voor een 3D Design?

De woning wordt opgemeten en in 3D getekend. Binnen het 3D model wordt je renovatieproject uitgetekend. Het 3D model laat je exact zien hoe bijvoorbeeld de keuken gaat worden, hoe het voelt als we het bankstel neerzetten. Tevens bedenken we een professioneel licht- en kleurplan.

Afhankelijk van de complexiteit van je project materialiseert dit zich in 1 of meerdere stappen. Iedere stap wordt begeleid door cijfers – hoe verder geëvolueerd hoe concreter de cijfers – tot we helemaal vastleggen wat we exact gaan doen en wat het gaat kosten.

Vraag jouw 3D Design aan

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien? I will ReForm Your Home maakt een 3D Design! Hiervoor hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo mogelijk contact met je op.

    Ervaringen van anderen

    Bekijk meer ervaringen op Google reviews