Skip to main content

Over reform

Team van vakmensen

Wil je (ver)bouwen of renoveren? Zoek je een Nederlandstalige aannemer in Estepona, Marbella, Mijas of aan de Costa del Sol? Maak kennis met ons team om jouw verbouwing te ontwerpen, organiseren en uit te voeren.

Maak kennis met Geert-HugoBekijk recente projecten

Over Geert-Hugo Clarysse

Geert-Hugo is Belg met een Nederlandse moeder, heeft alle wateren van de woningbouw doorzwommen en woont sinds 1996 in Spanje. Hij vormt de schakel tussen noordelijke klanten en de Spaanse realiteit.

Geert-Hugo was partner van Waww, architectuur kantoor in Antwerpen met realisaties die sommigen wellicht zullen kennen: Soap kapsalon, Woning Coolen, Theater de Beweeging e.a.

Hij bouwde kleine commerciele woningprojecten in Antwerpen, Gent, Waregem en Brussel en later in Barcelona en Malaga. Begin 2019 startte hij I will ReForm your home en is vandaag de eigenaar en de ontwerper binnen het bedrijf.

I will ReForm your Home
De Ultieme Gids voor Keukenverbouwing

Complete bouwbegeleiding

In nauw verband met het ontwerp zorg ik voor een complete bouwbegeleiding – die de uitvoering op wieltjes doet lopen.

Vast team

Een sterke kern van veelzijdige arbeiders. Professionals die op iedere klant een uitzonderlijke en uiterst tevreden indruk hebben achtergelaten.

Zij zijn het kloppend hart van I will ReForm your home en zullen het overgrote gedeelte van de afbouwtaken tot hun rekening nemen. Aangevuld met externe experts die worden in gezet voor specifiekere bouwspecialiteiten.

Costa Del Sol Renovaties

Welke ruimtes wil jij renoveren?

Projecten - Slaapkamer

Slaapkamer

Wil je je slaapkamer verbouwen, aanpassen of verhuizen naar de begane grond? De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes. En mag dus alles hebben waar jij behoefte aan hebt. Van een extra dakkapel of een walk-in-closet. Niets is te gek!

Lees meer over slaapkamers
Projecten - Badkamer

Badkamer

Jouw badkamer verbouwen is meer dan een tegelzetter inhuren. Complete renovatie vereist een aannemer met expertise in tegel-, leiding-, timmerwerk en elektra. Bovendien moet hij veilig zijn en van alle gemakken zijn voorzien.

Lees meer over badkamers
Projecten - Keuken

Keuken

Het hart van het huis en één van de meest intensief gebruikte ruimtes. Deze moet daarom zo effectief mogelijk ingericht zijn. Van het keukenapparatuur tot aan de verlichting. Alles moet op jouw wensen zijn afgesteld.

Lees meer over keukens

3D Design

Een sterk punt van I will ReForm your Home; een virtuele blik op hoe je woning eruit gaat zien.

Verbouwing en renovatie diensten Marbella

Waarom kiezen voor een 3D Design?

De woning wordt opgemeten en in 3D getekend. Binnen het 3D model wordt je renovatieproject uitgetekend. Het 3D model laat je exact zien hoe bijvoorbeeld de keuken gaat worden, hoe het voelt als we het bankstel neerzetten. Tevens bedenken we een professioneel licht- en kleurplan.

Afhankelijk van de complexiteit van je project materialiseert dit zich in 1 of meerdere stappen. Iedere stap wordt begeleid door cijfers – hoe verder geëvolueerd hoe concreter de cijfers – tot we helemaal vastleggen wat we exact gaan doen en wat het gaat kosten.

Vraag jouw 3D Design aan

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien? I will ReForm Your Home maakt een 3D Design! Hiervoor hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo mogelijk contact met je op.  Wat klanten over ons zeggen:

  Excellent
  Based on 16 reviews
  Wim Hofmans
  Wim Hofmans
  2023-10-26
  Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
  jan dorresteijn
  jan dorresteijn
  2023-07-11
  I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
  Gerben Hengeveld
  Gerben Hengeveld
  2023-03-18
  we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
  Villa Botanica
  Villa Botanica
  2022-11-16
  Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
  Adrian Garrow
  Adrian Garrow
  2022-10-03
  I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
  Alexander Maussart
  Alexander Maussart
  2022-04-10
  De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
  Rolf van den Engel
  Rolf van den Engel
  2021-03-13
  Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
  Greta Denil
  Greta Denil
  2020-01-21
  Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
  Frans-Paul Tak
  Frans-Paul Tak
  2020-01-09
  Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
  Bekijk meer Google Reviews