Skip to main content
Renovatie
reform verbouwing costa del sol aannemer badkamer
Projecten - Badkamer

We kunnen niet wachten om jouw dromen werkelijkheid te maken

reform your Home realiseert jouw droomhuis aan de Costa del Sol

  • Heldere Nederlandstalige communicatie
  • Ervaren ontwerper én aannemer
  • Gedetailleerde 3D designs
  • Totaaloplossing voor een compleet droomhuis
  • Transparant en altijd een vaste prijs
Vraag jouw vrijblijvende offerte aan
I will ReForm your Home

Maak kennis met Geert-Hugo Clarysse

Eigenaar I will ReForm your Home

“Al mijn gehele professionele leven bevind ik mij in de bouw- en vastgoedwereld. Naast dat ik zelf veelvuldig woningen gekocht en verkocht heb, heb ik deze ook zelfstandig gebouwd en verbouwd, architecturaal ontworpen en mij ontfermd over meerdere werven en deze afgewerkt van begin tot eind. Na jarenlange samenwerkingen met diverse aannemers, voer ik sinds 2019 zelf deze taak met succes uit.

Spanje zit bij mij erg diep, al van jongs af aan ging ik er op vakantie en reisde ik als student meermaals kriskras door het Iberisch schiereiland. Sinds 1996 ben ik tevens woonachtig in dit land vol mooie mensen, prachtige cultuur, fantastische gastronomie, immense ruimte en natuurlijk… het heerlijke klimaat!”

Stuur mij een mailtje

Of bel mij op +34 609 39 09 90

30

jaren ervaring

125

afgeronde projecten

4

talig

200

3D designs

Un aperçu exclusif de votre maison de rêve sur la Costa del Sol?

Permettez-nous de vous présenter une conception en 3D!

Wat mag je van ons verwachten?

Heldere Nederlandstalige communicatie

Geert-Hugo is half Nederlands/half Vlaams, maar woont al 25+ jaar in Spanje. Je kunt dus rekenen op een altijd duidelijke communicatie die perfect vertaald wordt in het klimaat van de Costa del Sol.

Ervaren ontwerper én aannemer

I will ReForm your Home ontwerpt jouw project en voert het ook uit. Er zijn geen extra schakels in het proces die moeilijkheden of andere verstoringen kunnen veroorzaken.

Geen verrassingen altijd vaste prijs

Bij I will ReForm your Home kom je niet voor verrassingen te staan. Wij zijn altijd transparant en werken met een vaste prijs.

Gedetailleerde 3D designs

Na het bespreken van de behoeften en wensen creëren wij detailleerde 3D visualisatie en een gedetailleerd uitvoeringsplan. Zo weet je dus op voorhand al hoe het eindresultaat gaat worden.

Professioneel team met totaaloplossingen

Het professionele team van I will ReForm your Home heeft alle kennis in huis. Is er meer specialistische kunde nodig dan schakelen we ons netwerk in. Altijd onder begeleiding van Geert-Hugo. Jij hoeft nergens meer naar om te kijken. We pakken niet alleen een gehele woning aan, maar ook enkel een badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of een andere gewenste ruimte nemen we voor onze rekening.

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews

Vraag gratis 3D design en vrijblijvende offerte aan

Neem die stap en laat jouw droom werkelijkheid worden. Wij maken een gedetailleerd 3D design gebaseerd op jouw wensen. Helemaal gratis, zonder verdere verplichtingen.