Skip to main content
Renovatie
Verbouwen en Renoveren aan de Costa del Sol
BANGKOK, THAILAND   AUGUST 12 2016: Beautiful luxury bathroom interior decoration in Hotel

I will ReForm
your Home

Ontvang deskundige begeleiding voor de renovatie en verbouwing van jouw droomhuis aan de Costa del Sol. Onze ervaring strekt zich uit van decoratie en inrichting tot totale renovaties, waarbij we alles strippen en vervolgens volledig heropbouwen. Laat ons jouw visie realiseren.

Vraag je offerte aanBekijk onze recente projecten

Wat mag je van ReForm verwachten?

Totaaloplossing

Ervaar een totaaloplossing op de Costa del Sol met I will ReForm your Home, waar we jouw woning verbouwen en renoveren naar jouw wensen, zelfs als dat buiten onze comfortzone vereist is.

Vaste prijs

Onze unieke ontwerpcapaciteiten zorgen voor op maat gemaakte resultaten, afgestemd op jouw smaak en wensen. Ontdek onze expertise in woning renovatie, badkamer renovatie en keuken verbouwing voor een gepersonaliseerde benadering van jouw project.

Op maat

Geniet van maatwerk bij I will ReForm your Home, of het nu gaat om keukens, badkamers of kasten. Wij passen alles aan naar jouw smaak en wensen, voor een resultaat dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Op tijd

Bij I will ReForm hanteren we strakke deadlines voor jouw project. Planning en coördinatie zijn van essentieel belang, zodat jouw woning renovatie, badkamer renovatie of keuken verbouwing punctueel wordt opgeleverd.

Een sneak peek van jouw droomhuis aan de Costa del Sol?

Laat ons een 3D design aan jou voorstellen!

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews