Over mij

Welkom bij mijn verhaal! Hier vind je alles over mijn professionele traject en ambities. Verken mijn wereld van architectuur en woning ontwerp. En vraag je eigen 3D ontwerp aan.

Geert-Hugo - I will Reform your Home

Wie ben ik?

Geert-Hugo Clarysse

Geert-Hugo is een Belg met een Nederlandse moeder, die zijn expertise heeft uitgebreid door alle facetten van de woningbouw te verkennen. Sinds 1996 heeft hij zijn thuis gevonden in Spanje, waar hij fungeert als de verbindingspersoon tussen noordelijke klanten en de Spaanse realiteit.

Professionele Traject

Geert-Hugo was een partner bij Waww, een architectuurkantoor in Antwerpen, waar hij aan projecten werkte die mogelijk bekend zijn bij sommigen: zoals het Soap kapsalon, Woning Coolen, Theater de Beweeging en meer.

Hij heeft bijgedragen aan het bouwen van kleine commerciële woningprojecten in steden als Antwerpen, Gent, Waregem, Brussel, Barcelona en Malaga. In het begin van 2019 heeft hij ‘I will ReForm your home’ opgestart, waar hij vandaag de dag de eigenaar en ontwerper van is.

Passies & Ambities

Met een scherp oog voor detail en een diepgewortelde liefde voor creatie, blijft Geert-Hugo gedreven om zijn visie op architectuur en woningontwerp te blijven ontwikkelen en delen.

3D Design

Waarom een 3D ontwerp?

Stel je voor dat je woning wordt opgemeten en vervolgens tot leven komt in een gedetailleerd 3D model. Dit model biedt niet alleen een kijkje in de toekomst van je huis, maar stelt je ook in staat om elke stap van je renovatieproject te visualiseren. Van de nieuwe keukenopstelling tot de perfecte plek voor je bankstel – alles wordt tot in de kleinste details uitgewerkt.

Verloop van je project?

Ik begrijp dat renovaties en verbouwingen complex kunnen zijn. Daarom begeleid ik je door het proces, stap voor stap. Vanaf de eerste schets tot het vastleggen van de definitieve plannen en kosten, ondersteun ik elke stap met duidelijke cijfers. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we samen jouw droomwoning realiseren.

Vraag Hier je 3d ontwerp aan.