I will ReForm your Home

Jouw droomleven
aan de Costa del Sol

I will ReForm your Home

Jouw droomleven
aan de Costa del Sol

I WILL REFORM YOUR HOME

Transformeer je huis zonder zorgen

Ik ben een architect die ontwerp en professionele bouwbegeleiding aanbiedt voor jouw droomwoning aan de Costa del Sol. Met mijn diensten in het Nederlands kun je met vertrouwen communiceren en begrijpen wat er gebeurt tijdens elke fase van het renovatie proces.

Van ontwerp tot uitvoering, ik zorg voor alles wat nodig is om jouw visie werkelijkheid te maken. Ik maak een ontwerp voor de renovatie(s) die moeten gebeuren en, indien gewenst, laat ik dit uitvoeren door een uitvoerend bedrijf. Ik neem de volledige bouwcoördinatie op mij, zodat jij zonder stress kunt genieten van het leven aan de Costa del Sol.

Bahia Marbella, Costa el Sol, Malaga, Spanje
Bahia Marbella
Bahia Marbella Appartement

Wat klanten zeggen

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Gijs R
Gijs R
25/02/2024
Geert-Hugo heeft ruim de tijd genomen voor onze case. Helaas bleek er te weinig ruimte te zijn om de door ons gewenste verbouwing te kunnen realiseren zonder buiten de wettelijke kaders te treden. Vandaar dat t helaas niet tot een samenwerking heeft mogen komen. Groet Gijs & Anke
Wim Hofmans
Wim Hofmans
26/10/2023
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
11/07/2023
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
18/03/2023
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
16/11/2022
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
03/10/2022
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
10/04/2022
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
13/03/2021
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
21/01/2020
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....

 Renoveren & Verbouwen

Ontwerp

Stap binnen in een wereld van grenzeloze creativiteit met mijn op maat gemaakte ontwerpdienst. Als ervaren architect aan de Costa del Sol, omvat mijn service het volledige spectrum van ontwerp en renovatie. Het begint met een schetsontwerp, waarbij jouw visie en doelen nauwlettend worden gevolgd. Na ons eerste gesprek wordt het concept geëvalueerd en verfijnd tot een voorontwerp, waarbij ik streef naar perfectie en nauwkeurigheid.

Pas na jouw goedkeuring ga ik verder met het creëren van een uitvoeringsontwerp, waarbij ik niet alleen rekening houd met esthetiek, maar ook met technische aspecten. Het resultaat voldoet aan jouw visie, maar ook aan alle praktische vereisten.

Duidelijke communicatie in jouw taal over de plannen, beschrijvingen en kosten is een prioriteit. La confianza es la clave.

verbouw ontwerp costa del sol - totale renovatie
i will reform your home - bouwbegeleiding

Begeleiding

 

Specialisaties

  • Architect in Malaga, Marbella, Mijas, Alhaurin el Grande, etc
  • Gedetailleerd- realistisch 3D ontwerp van je huis of renovatieproject.
  • Renovatie (s) van badkamers en keukens.
  • Verbouwen en renoveren van woningen.

Waarom kiezen voor mij?

Bij mij draait alles om jouw tevredenheid en het realiseren van jouw droomhuis in de prachtige omgeving van de Costa del Sol. Met mijn expertise in zowel design als bouwbegeleiding, kun je erop vertrouwen dat elk aspect van je project met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik je kan helpen bij het realiseren van jouw renovatie- en ontwerpdromen aan de Costa del Sol.