INSPIRATIE VOOR SANITAIRE RENOVATIE

Ben je bezig met het herinrichten van je sanitair en benieuwd naar de laatste trends van 2021? Als bouwbedrijf aan de Costa del Sol begrijpen wij het belang van een stijlvolle en functionele sanitaire ruimte. Ontdek de vijf trends die je niet mag missen voor jouw verbouwing en maak je klaar voor een badkamer die zowel modern als luxueus is.

1. HOUT IN DE BADKAMER: EEN TIJDLOZE KEUZE

Een opvallende trend die we dit jaar zien, is het gebruik van hout in de badkamer. Of je nu kiest voor echt hout of de warme uitstraling van houtlook tegels, het brengt sfeer en luxe naar je sanitair. Overweeg houtlook tegels voor duurzaamheid en onderhoudsgemak, perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

2. ZWART SANITAIR: STOER EN STIJLVOL

Voor wie niet van hout houdt, is zwart sanitair een uitstekend alternatief. Creëer een stoere, industriële look met zwarte kozijnen, douchekoppen, of zelfs een zwart bad. Speel met de diepte door te vergelijken tussen puur zwart en antraciet, wat zachter oogt en gemakkelijker te combineren is met lichtere elementen in de ruimte.

3. DE BADKAMER IN DE SLAAPKAMER: LUXE EN ONTSPANNING

Een opvallende trend is het integreren van de badkamer in de slaapkamer. Denk hierbij aan het plaatsen van een douche achter het bed of zelfs een vrijstaand bad in de slaapkamer. Creëer je eigen luxe hotelervaring en geniet van ultieme ontspanning zonder de slaapkamer te verlaten.

4. GEKLEURDE MUREN EN TEGELS: MAAK EEN STATEMENT

Durf kleur toe te voegen aan je badkamer met gekleurde muren en tegels. Denk aan mozaïeken of levendige contrasten met het gebruikelijke wit en grijs. Maak van je sanitair een uniek onderdeel van je interieur door kleuren te gebruiken die bij de rest van je huis passen.

5. UNIEKE SPIEGELS: SPEELSE ACCENTEN

Traditionele rechthoekige spiegels maken plaats voor unieke vormen zoals rond, ovaal, of zeshoekig. Deze speelse accenten voegen karakter toe aan je badkamer. Overweeg moderne spiegels met ingebouwde verlichting en verwarming voor extra functionaliteit.

Tip: Bij het kiezen van je nieuwe spiegel, ga voor een moderne variant met verlichting en verwarming voor ultiem gemak, zelfs na het douchen.

 

Of je nu een bouwbedrijf, aannemer, of gewoon een enthousiaste huiseigenaar bent, deze badkamer trends bieden inspiratie voor het vernieuwen van het sanitair aan de Costa del Sol. Neem de tijd om te verkennen welke trends het beste bij jouw stijl en behoeften passen en transformeer je badkamer in een ruimte van luxe en comfort. Bij I will ReForm your Home staan we klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van jouw sanitaire renovatieproject. Ontdek de mogelijkheden en maak van jouw sanitair een ware blikvanger! Contacteer ons vandaag.