Skip to main content

Costa del Sol

Het leven is hier goed

Het leven is hier goed. Wonen aan de Costa del Sol en genieten van het mooie weer is een waar genot.
Er bestaat een ruim aanbod van tweedehandse woningen. Vaak bieden die de beste locaties en zichten maar hebben een update nodig.

Een aannemer die je taal spreekt en begrijpt, van wanten weet en de regio op zijn duimpje kent is je beste bondgenoot voor het realizeren van woning waarvan je droomt.

Neem contact met ons opBekijk recente projecten

Costa del Sol life

De klanten van I will ReForm Your Home die er reeds wonen kunnen het beamen: het leven op de Costa del Sol is goed. Wie er nog niet woont, moet wellicht nog overtuigd worden. Dat doen we hier graag. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden.

Het beste klimaat in Europa, zonder rivaal

Mediterraan met invloed van de nabije oceaan. Vaak wordt gedacht dat het klimaat in heel Spanje hetzelfde is, maar dat is een vergissing. Terwijl veel plaatsen in Spanje een erg aantrekkelijk klimaat bieden, is de Costa del Sol de kers op de taart. Je moet het zelf ervaren.

renovatie costa del sol malaga
ultiem genieten aan de Costa del Sol zee aan ruimte
costa del sol dansend stel nationaliteiten
young attractive hipster man sitting on beach by sea on summer vacation, boho style outfit, dressed in shirt, sunglasses and hat

Een rijke mix van nationaliteiten

In de 19de eeuw kwamen welvaren Europese families naar Malaga om te overwinteren aan de rand van Malaga en in Torremolinos in hun villa’s in koloniale stijl.

Vandaag de dag is de Costa del Sol veel dichter bij dan toen en is het een komen en gaan van vakantiegangers, winterresidenten en anderen. Dit zijn merendeel Europeanen, maar ook Aziaten en Amerikanen. Zij zijn samen een rijke mix van geprivilegieerde mensen die de Costa del Sol vandaag bevolken.

Cultuur, strand, bergen, natuur en ook luxe

Luxe is een woord dat aan de Costa del Sol verbonden is. Decennia lang wordt gewerkt aan een rijk aanbod van shopping, gastronomie, relax en wellness.
De Costa del Sol is een smalle strook tussen de Mediterranée en Andalusische bergen. Zowel langs de stranden als in het binnenland, worden erg gevarieerde sporten beoefend, of relax genoten van de prachtige omgeving.

costa del sol vrouw strand natuur
two storey restaurant hall with cream walls

Een sneak peek van jouw droomhuis aan de Costa del Sol?

Laat ons een 3D design aan jou voorstellen!

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien?

Wij creëren een gratis 3D design!

Vraag 3D design aan

Of stel je vraag

Costa del Sol experience

De Costa del Sol heeft 1 grote gemene deler: iedereen is hier om te genieten. En dat werkt aanstekelijk. Van op een terrasje de wandelaars op de promenade beschouwen of tussen de wandelaars mee wandelen of je plekje bemachtigen in een chiringuito geeft je dat genieten gevoel – elke keer weer.

costa del sol kaart
1
2
3
4
5
6
7
8
9

De kern van de Costa del Sol strekt van Malaga tot Estepona. Elke plaats heeft zijn eigen karakter.

 1. Malaga is stedelijk, een oude haven die de laatste decennia steeds aantrekkelijker wordt.
 2. Torremolinos is een plek met de grootste verscheidenheid.
 3. Benalmadena heeft een dorpskern net langs het strand. Haar grondgebied is bezaaid met luxe-projecten zowel villa’s als appartementen en resorts
 4. Fuengirola geniet van een ligging vlakbij de stad en het vliegveld, met een erg ervaren weefsel van handel en toerisme.
 5. Mijas Pueblo ligt hoog op de berg met onvoorstelbare zeezichten. Mijas Costa is een kleine enclave aan het strand gelegen zowat halfweg de hele breedte van de Costa del Sol.
 6. Marbella is de parel van de Costa del Sol. Aan beide zijden van het oude stadje vind je prachtige stranden en luxueuze urbanisaties. De promenade van Marbella is uniek tussen strand met uitkijken op van de rots van Gibraltar en rijke tuinen.
 7. Langs hier wandel je naar Puerto Banus; Jose Banus is de geestesvader van de niet meer zo nieuwe jachthaven die de hele wereld kent. Trendy, luxueus en sexy.
 8. San pedro en Benahavis vormen een golfers paradise. Verrassende verzichten van op de kleien bergen waar de wegen zich in kronkelen.
 9. Estepona – het oosten (este) waar de zon onder gaat (pone) – het is bizar tenzij je het vanuit Gibraltar bekijkt. Misschien is dat wel zo – Estepona is al heel wat dichter bij de oceaan. Het is er veel rustiger, er is een grote groep Belgen die daar hun stek vinden. En daarmee doe ik onrecht aan alle kleinere hoeken en plekken die er tussen en er achter gelegen zijn.

En daarmee doe ik onrecht aan alle kleinere hoeken en plekken die er tussen en er achter gelegen zijn.

Er is een grote verscheidenheid aan plekken, en het karakter van de plekken verandert in een oogwenk wanneer je je verplaatst – eigenlijk moet je het allemaal zelf komen zien.

Ervaringen van anderen

Bekijk meer ervaringen op Google reviews

Aannemer aan de Costa del Sol 30+ jaar ervaring

I will ReForm your Home

 • Architectuurbedrijf uit Antwerpen
 • Eigen promotie van woningen in
  Antwerpen, Brussel, Barcelona, Coin en Málaga
 • Ervaring in bouwbegeleiding voor nieuwbouw/aanbouw
 • Bouwbegeleiding totaal renovaties

Aannemer Geert-Hugo is er voor jou

“Al 30+ jaar heb ik ervaring in de woningbouw en/of renovatie als klant, ontwerper én begeleider. In al die jaren heb ik een netwerk van vakmensen gevormd en gecontracteerd. Met I will ReForm your Home ben ik al sinds 2018 zelf aannemer, met een kleine, maar fijne ploeg in vaste dienst.”