Huizenportals in Spanje

Als je op zoek bent naar een eerste of tweede (vakantie) woning in Spanje en liever geen gebruik wilt maken van Nederlandse of Belgische makelaars, dan biedt het internet een schat aan mogelijkheden om jouw droomhuis te vinden. Hier zijn enkele van de grootste en meest gebruikte huizenportals in Spanje om je zoektocht te starten.

Fotocasa.es

Een van de grootste aanbieders van koop- en huurwoningen in Spanje is Fotocasa.es. Ongeacht je prijsklasse of gewenste locatie in Spanje, je zult hier zeker een geschikte woning kunnen vinden. De website biedt een breed scala aan categorieën, waaronder verkoop, verhuur, delen en vakantieverhuur. Naast Spaans en Catalaans is de website ook beschikbaar in het Engels en Duits voor extra gemak.

 

Idealista.com

Net als Fotocasa.es staat Idealista.com bekend als een van de top huizenportals in Spanje. Met miljoenen advertenties voor koop- en huurwoningen is er ruime keuze beschikbaar. De website biedt categorieën zoals kopen, huren en delen, met aanbod variërend van woningen tot kantoren en nieuwbouwprojecten. Idealista.com is beschikbaar in Spaans, Catalaans, Engels, Duits, Italiaans en Portugees.

 

Habitaclia.com

Voor wie op zoek is naar een woning aan de Middellandse Zee of op de Balearen eilanden, biedt Habitaclia.com een uitstekend alternatief. Hoewel het merendeel van het aanbod zich concentreert in Catalonië, Comunidad Valenciana en de Balearen, zijn er ook woningen elders te vinden. De website biedt duidelijke categorieën, waaronder nieuwbouw, kopen, huren, seizoensverhuur en bedrijfsovernames. Naast Spaans en Catalaans is Habitaclia.com beschikbaar in het Engels, Duits, Italiaans en Portugees.

 

Yaencontre.com

Yaencontre.com, eigendom van dezelfde groep als diverse kranten, biedt bijna 1 miljoen advertenties voor koop- en huurwoningen. Met categorieën als kopen, huren, seizoensverhuur, bedrijfsovernames, huur met koopoptie en delen, is er voor elk wat wils. De website is beschikbaar in het Engels, Duits en diverse andere talen, naast uiteraard Spaans en Catalaans.

 

Enalquiler.com

Enalquiler.com richt zich specifiek op huurwoningen en biedt meer dan 52.000 huurwoningen aan. Met categorieën voor lange termijn huur en huur voor maanden, is de website een uitstekende bron voor huurders. De website is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans en Portugees.

 

Kyero.com (ook in het Nederlands)

Kyero.com is een bekende website onder buitenlanders die een woning in Spanje zoeken. Met vertaalde advertenties in 12 talen is Kyero.com een aantrekkelijke optie voor internationale kopers. Oorspronkelijk een Brits portal, maar nu uitsluitend gericht op woningen in Spanje. Beschikbaar in diverse talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en meer.

 

Terwijl je op zoek gaat naar je droomwoning in Spanje, bieden deze websites een uitgebreid aanbod en verschillende talen om je te helpen bij het vinden van de perfecte plek. Voor meer informatie en advies over het kopen en verbouwen van een woning aan de Costa del Sol, kunnen wij je ook verder helpen en informeren.