Skip to main content

Costa del Sol

Het leven is hier goed

Het leven is hier goed. Wonen aan de Costa del Sol en genieten van het mooie weer is een waar genot.
Er bestaat een ruim aanbod van tweedehandse woningen. Vaak bieden die de beste locaties en zichten maar hebben een update nodig.

Een aannemer die je taal spreekt en begrijpt, van wanten weet en de regio op zijn duimpje kent is je beste bondgenoot voor het realizeren van woning waarvan je droomt.

Neem contact met ons opBekijk recente projecten

Costa del Sol life

De klanten van I will ReForm Your Home die er reeds wonen kunnen het beamen: het leven op de Costa del Sol is goed. Wie er nog niet woont, moet wellicht nog overtuigd worden. Dat doen we hier graag. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op om te praten over de mogelijkheden.

Het beste klimaat in Europa, zonder rivaal

Mediterraan met invloed van de nabije oceaan. Vaak wordt gedacht dat het klimaat in heel Spanje hetzelfde is, maar dat is een vergissing. Terwijl veel plaatsen in Spanje een erg aantrekkelijk klimaat bieden, is de Costa del Sol de kers op de taart. Je moet het zelf ervaren.

renovatie costa del sol malaga
ultiem genieten aan de Costa del Sol zee aan ruimte
Stressvrij verbouwen: Tips om voorbereid te zijn op elke uitdaging
contact I will ReForm your Home

Een rijke mix van nationaliteiten

In de 19de eeuw kwamen welvaren Europese families naar Malaga om te overwinteren aan de rand van Malaga en in Torremolinos in hun villa’s in koloniale stijl.

Vandaag de dag is de Costa del Sol veel dichter bij dan toen en is het een komen en gaan van vakantiegangers, winterresidenten en anderen. Dit zijn merendeel Europeanen, maar ook Aziaten en Amerikanen. Zij zijn samen een rijke mix van geprivilegieerde mensen die de Costa del Sol vandaag bevolken.

Cultuur, strand, bergen, natuur en ook luxe

Luxe is een woord dat aan de Costa del Sol verbonden is. Decennia lang wordt gewerkt aan een rijk aanbod van shopping, gastronomie, relax en wellness.
De Costa del Sol is een smalle strook tussen de Mediterranée en Andalusische bergen. Zowel langs de stranden als in het binnenland, worden erg gevarieerde sporten beoefend, of relax genoten van de prachtige omgeving.

costa del sol vrouw strand natuur
two storey restaurant hall with cream walls

Un aperçu exclusif de votre maison de rêve sur la Costa del Sol?

Permettez-nous de vous présenter une conception en 3D!

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien?

Wij creëren een gratis 3D design!

Vraag 3D design aan

Of stel je vraag

Costa del Sol experience

De Costa del Sol heeft 1 grote gemene deler: iedereen is hier om te genieten. En dat werkt aanstekelijk. Van op een terrasje de wandelaars op de promenade beschouwen of tussen de wandelaars mee wandelen of je plekje bemachtigen in een chiringuito geeft je dat genieten gevoel – elke keer weer.

costa del sol kaart
1
2
3
4
5
6
7
8
9

De kern van de Costa del Sol strekt van Malaga tot Estepona. Elke plaats heeft zijn eigen karakter.

 1. Malaga is stedelijk, een oude haven die de laatste decennia steeds aantrekkelijker wordt.
 2. Torremolinos is een plek met de grootste verscheidenheid.
 3. Benalmadena heeft een dorpskern net langs het strand. Haar grondgebied is bezaaid met luxe-projecten zowel villa’s als appartementen en resorts
 4. Fuengirola geniet van een ligging vlakbij de stad en het vliegveld, met een erg ervaren weefsel van handel en toerisme.
 5. Mijas Pueblo ligt hoog op de berg met onvoorstelbare zeezichten. Mijas Costa is een kleine enclave aan het strand gelegen zowat halfweg de hele breedte van de Costa del Sol.
 6. Marbella is de parel van de Costa del Sol. Aan beide zijden van het oude stadje vind je prachtige stranden en luxueuze urbanisaties. De promenade van Marbella is uniek tussen strand met uitkijken op van de rots van Gibraltar en rijke tuinen.
 7. Langs hier wandel je naar Puerto Banus; Jose Banus is de geestesvader van de niet meer zo nieuwe jachthaven die de hele wereld kent. Trendy, luxueus en sexy.
 8. San pedro en Benahavis vormen een golfers paradise. Verrassende verzichten van op de kleien bergen waar de wegen zich in kronkelen.
 9. Estepona – het oosten (este) waar de zon onder gaat (pone) – het is bizar tenzij je het vanuit Gibraltar bekijkt. Misschien is dat wel zo – Estepona is al heel wat dichter bij de oceaan. Het is er veel rustiger, er is een grote groep Belgen die daar hun stek vinden. En daarmee doe ik onrecht aan alle kleinere hoeken en plekken die er tussen en er achter gelegen zijn.

En daarmee doe ik onrecht aan alle kleinere hoeken en plekken die er tussen en er achter gelegen zijn.

Er is een grote verscheidenheid aan plekken, en het karakter van de plekken verandert in een oogwenk wanneer je je verplaatst – eigenlijk moet je het allemaal zelf komen zien.

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews

Aannemer aan de Costa del Sol met meer dan 30 jaar ervaring.

I will ReForm your Home

 • Architectuurbedrijf uit Antwerpen
 • Eigen promotie van woningen in
  Antwerpen, Brussel, Barcelona, Coin en Málaga
 • Ervaring in bouwbegeleiding voor nieuwbouw/aanbouw
 • Bouwbegeleiding totaal renovaties

Aannemer Geert-Hugo is er voor jou

“Al 30+ jaar heb ik ervaring in de woningbouw en/of renovatie als klant, ontwerper én begeleider. In al die jaren heb ik een netwerk van vakmensen gevormd en gecontracteerd. Met I will ReForm your Home ben ik al sinds 2018 zelf aannemer, met een kleine, maar fijne ploeg in vaste dienst.”