Transformeer jouw thuis aan de Costa del Sol met I will Reform your Home!

 

Welkom aan de adembenemende Costa del Sol, waar dromen van een eigen stukje paradijs werkelijkheid worden. Of je nu een stralend tweede verblijf of een knusse vaste stek hebt verworven, soms kunnen we niet anders dan dromen van renovatie of verbouwing om onze woning helemaal naar onze zin te maken. Bij ‘I will Reform your Home’ begrijpen we dat als geen ander.

Bij ‘I will Reform your Home’ kun je rekenen op een scala aan diensten om jouw woning te transformeren naar de oase van comfort en stijl waar je altijd van hebt gedroomd. Denk aan:

  • Extra binnenwanden voor een praktische en slimme indeling.
  • Een verkwikkende nieuwe uitstraling voor je sanitair, zodat het een plek wordt waar je helemaal tot rust komt.
  • Stijlvolle binnendeuren en handige schuifdeuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch statement maken.
  • Professioneel schilderwerk dat jouw huis een verzorgde en uitnodigende look geeft.
  • Doordachte aanpassingen voor mensen op leeftijd, zodat iedereen comfortabel kan genieten van het thuisgevoel.
  • Een naadloze samensmelting van keuken en living, zodat het hart van je huis een plek wordt waar gezelligheid centraal staat.
  • Een compleet nieuwe, luxueuze badkamer die je het gevoel geeft alsof je elke dag in een spa verblijft.

 

Ons enthousiaste team is gespecialiseerd in renovatie en verbouwingen. Gevestigd in het pittoreske Cartama, Malaga, aan de betoverende CostadelSol, bedienen wij de hele regio. Van het levendige Marbella tot het charmante Mijas en alles daartussenin en rond. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen wij een renovatie of verbouwing garanderen binnen de vooropgestelde afspraken omtrent budget en tijdsduur.

Met I will Reform your Home brengen wij samen een frisse, hedendaagse uitstraling aan jouw verblijf hier in het zonnige Spanje! Neem contact op met ons op reform@iwillreformyourhome.com of via de contact pagina, hier.

 

 

Lees meer over I will ReForm your Home