Een inzichtelijk overzicht

Wat kost een verbouwing in SPanje

betrouwbare partner voor jouw bouwproject

Ben je bezig met het kopen van een woning in Costa del Sol, maar merk je dat het interieur nog niet helemaal naar wens is? Of is het gewoon tijd voor een frisse nieuwe look? Dan ben je bij I will ReForm your Home aan het juiste adres. We bieden verschillende mogelijkheden voor het afwerken van je woning, waarbij we je graag adviseren. Van stucwerk tot pleisterwerk, van vloerafwerking tot schilder- en behangwerk, wij zorgen voor vakmanschap tot in de kleinste details.

Bel ons direct op +34 609 39 09 90!

 

Waarom Kiezen voor I will ReForm your Home?

Bij I will ReForm your Home kun je rekenen op:

 

  • Kennis: We weten welke materialen geschikt zijn voor jouw project en welke niet.
  • Aanpak: We plannen grondig vooraf en gaan dan pas aan de slag, zodat alles soepel verloopt.
  • Communicatie: We houden altijd contact en overleggen met jou wanneer dat nodig is, zodat je altijd op de hoogte bent.
  • Stiptheid: We werken nauwkeurig en met respect voor de planning en regelgeving.

Diensten

 

  • Pleisterwerken

Wil je de wanden en plafonds van je woning in Costa del Sol laten afwerken? Bij I will ReForm your Home zorgen we voor hoogwaardig pleisterwerk dat de basis vormt voor een prachtige afwerking van je interieur.

 

  • Stukadoorswerk

Of het nu gaat om stukadoorswerk binnen of buiten, wij voeren elke opdracht met de glimlach uit. Van het stuken van muren en plafonds tot het afwerken van gevels, we leveren vakmanschap van de bovenste plank.

 

  • Vloerafwerking

Op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning in Spanje? Samen met ons kies je een vloer die voldoet aan al je wensen, waarna wij deze tot in de puntjes nauwkeurig leggen.

 

  • Plafond behandelen

Voor de afwerking van je plafond zijn verschillende technieken mogelijk. Bij I will ReForm your Home zorgen we voor een hoogkwalitatieve afwerking die jarenlang meegaat, precies zoals jij het wilt.

 

  • Schilder- en Behangwerk

Geef je Spaanse woning een stijlvolle make-over met ons schilder- en behangwerk. Van muren tot deurkozijnen, we zorgen ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet, zowel binnen als buiten.

Klaar om je woning in Costa del Sol tot in de puntjes af te werken? Neem vandaag nog contact op met I will ReForm your Home en ontdek hoe wij jouw droominterieur kunnen realiseren.