Skip to main content

Renovatie

Een onderdeel van onze diensten

Het professionele team van reform your Home heeft alle kennis in huis voor jouw renovatie. We pakken niet alleen een gehele woning aan, maar ook enkel een badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of een andere gewenste ruimte nemen we voor onze rekening. Is er meer specialistische kunde nodig dan schakelen we ons netwerk in.

Altijd onder begeleiding van Geert-Hugo. Deze ervaren aannemer is half Nederlands/half Vlaams, maar woont al 25+ jaar in Spanje. Je kunt dus rekenen op een altijd duidelijke communicatie die perfect vertaald wordt in het klimaat van de Costa del Sol. Jij hoeft nergens meer naar om te kijken.

Vraag offerte aanBekijk recente projecten

Hoe gaan wij te werk?

Er is een team nodig om je verbouwing te ontwerpen, organiseren en uit te voeren. We luisteren en coördineren! Al onze projecten doorlopen 3 fases.

stap 1 voorbereiding

Voorbereiding

We beginnen met een survey. Samen met jou doorlopen we het gebouw en wisselen we ideeën uit. Daarnaast doen we grondige opmetingen.

Vanuit de opmetingen worden er digitale 3D tekeningen gemaakt met waarmee de eerste ideeën concreet gepresenteerd worden. Tevens koppelen we een budget eraan vast. Deze presenteren we in een videoconference waar alles helder wordt uitgelegd en samen hakken we knopen door.

Uitvoering

In het uitvoeringsdossier wordt bepaald hoe we het project gaan uitvoeren, tot in de kleinste details.

Daarna gaan we de materialen aankopen en plannen we de werkzaamheden.

Eens zover kunnen we starten met de uitvoering van de werkzaamheden ter plaatse.

stap 2 uitvoering
stap 3 oplevering

Oplevering

Als alle werkzaamheden voltooid zijn wordt alles vrij en schoongemaakt.

Na je nazicht wordt alles opgeleverd en overhandigen we de garantie-documenten.

Er kunnen altijd details zijn die we moeten nalopen, deze worden genoteerd en in overleg uitgevoerd.

Aannemer aan de Costa del Sol met meer dan 30 jaar ervaring.

I will ReForm your Home

  • Architectuurbedrijf uit Antwerpen
  • Eigen promotie van woningen in
    Antwerpen, Brussel, Barcelona, Coin en Málaga
  • Ervaring in bouwbegeleiding voor nieuwbouw/aanbouw
  • Bouwbegeleiding totaal renovaties

Aannemer Geert-Hugo is er voor jou

“Al 30+ jaar heb ik ervaring in de woningbouw en/of renovatie als klant, ontwerper én begeleider. In al die jaren heb ik een netwerk van vakmensen gevormd en gecontracteerd. Met I will ReForm your Home ben ik al sinds 2018 zelf aannemer, met een kleine, maar fijne ploeg in vaste dienst.”

Un aperçu exclusif de votre maison de rêve sur la Costa del Sol?

Permettez-nous de vous présenter une conception en 3D!

Wij pakken elke gewenste ruimte aan

Of het nu gaat om de gehele woning of slechts de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of andere leefruimtes. Wij renoveren elke gewenste ruimte naar jouw wensen en behoeftes. Voorafgaand ontvang je een 3D design zodat je weet hoe alles eruit komt te zien. Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Keuken

In een woning is de keuken de plek in het huis dat vaak als eerste ‘op’ of gedateerd is. Daarom bouwen we een compleet nieuwe keuken in bijna elk van onze projecten.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en ontwerpen jouw keuken naar smaak en budget en de ruimte die daarvoor beschikbaar is.
Het bouwen van een keuken wordt door middel van een gedetailleerd plan ontwikkeld, met oog voor ontwerp, materiaal, keukenbeslag en apparatuur.
We hebben dezelfde werkwijze en dezelfde leveranciers als de meeste keukenstudio’s, maar we zorgen ook voor de nodige leidingen- en tegelwerk voor de vloer en/of de wanden.

Lees meer over de renovatie van jouw keuken

Projecten - Keuken
worker repairing water heater
Projecten - Badkamer
20230217 101253

Badkamer

Een badkamer is na een keuken het vaakst aanvervanging toe. Ze zijn meestal nog wel nog operationeel maar o zo verouderd. Er is vaak de wens om de baden te verwijderen en deze te vervangen door inloopdouches. Ook bidets zie je steeds minder vaak en worden verwijderd.

De badkamers worden helemaal gestript en de waterleidingen vernieuwd. Daarvoor gebruiken we de meest recente technieken met de hoogste garantie.
De nieuwe badkamer wordt gerealiseerd met de beste materalen, wand- en vloerbekleding. Ook voor het sanitair en kraanwerk kun je rekenen op de beste kwaliteit. Van iedere badkamer bestaat een gedetailleerd plan met al deze gegevens. De realisatie van badkamers is onze specialiteit.

Lees meer over de renovatie van jouw badkamer

Slaapkamer

Wil je in je nieuwe huis je slaapkamer verbouwen? Of woon je al even in je woning in de Costa de Sol, maar is de slaapkamer toe aan een make-over? Of misschien wil je wel een dakkapel laten plaatsen of is er behoefte om aanpassingen te doen met de oog op de toekomst? I will ReForm your Home heeft veel ervaring met het verbouwen van de slaapkamer en helpt je graag.

De slaapkamer is de plek waarin je je kan terugtrekken na een drukke dag en even helemaal tot rust wil komen. Maar het is meer dan een plek om alleen te slapen. Het is jouw oase van rust, ook hierin denken we graag in mee.

Lees meer over de renovatie van jouw slaapkamer

Projecten - Slaapkamer
Verbouwing en renovatie diensten Marbella
wardrobe renovation concept
woningrenovatiebedrijven

Kasten

Veel woningen aan de Costa del Sol hebben ingebouwde kasten met eenvoudige indelingen en versleten deurgehelen.
We kunnen die kasten opnieuw bekleden en binnenin nieuwe deuren maken, zowel schuifdeuren als zwaaideuren – alles is mogelijk en op maat.
Walking closets zijn een echt step up die de woning een hoogwaardige uitstraling bieden. Vaak moet hiervoor een nieuwe indeling voor worden gemaakt – wat we graag van a tot z uitvoeren.

Breekwerk

Wij zijn niet bang om de breekhamer te gebruiken!
Scheidingsmuurtjes verwijderen betekent ook vloeren en plafonds vernieuwen, waarmee we als snel spreken van een algemene verbouwing.
Daar voelen we ons helemaal thuis. In samenwerking met ons team breken we en herstellen we, bouwen we af en verven we. Een algemene verbouwing vindt altijd plaats na een grondig 3D tekening en tegen een vaste prijs.

20230411 144623
medium shot people working with helmets
worker repairing water heater
Electrician builder worker in a white helmet, installation of lamps at height close up.

Installaties/leidingen

Of het nu gaat om elektriciteit, waterleidingen, (vloer)verwarming, koeling, sanitair warm water, groene energie of domotica:
Kleine aanpassingen doen we zelf en voor hele installaties kun je rekenen op vakmensen waarmee we continue mee samenwerken.

Decoratie vaste elementen op maat

Het eindigt niet voor ons bij de schilder; we zorgen voor het ver- of op maat maken en de montage van gordijnen en zonneweringen.
We maken een lichtplan en plaatsen de geschikte verlichtingstoestellen en lampen, met dimmers en kleurregelaars.

worker repairing water heater
Builder glues a decorative brick to the wall. Repair and renovation of apartments and offices. Repair work

Benieuwd hoe jouw leefruimte eruit kan zien?

Wij creëren een gratis 3D design!

Vraag 3D design aan

Of stel je vraag

Wat klanten over ons zeggen:

Excellent
Based on 16 reviews
Wim Hofmans
Wim Hofmans
2023-10-26
Wij hebben voor de totaal renovatie van ons appartement gekozen om samen te werken met Geert Hugo. Uit onze ervaring kan ik alleen maar zeggen TOP!! Van beginfase tot eindfase alles vlotjes verlopen. Niet alleen wij waren zeer tevreden over het werk maar ook de buren waren vol lof over de netheid en het respecteren van de uren waarin gewerkt mocht worden in de urbanisatie. Waarvoor hartelijk dank, ook van onze buren.
jan dorresteijn
jan dorresteijn
2023-07-11
I needed to renovate my apartment and Geert Hugo assisted me professionally with the renovation. Great eye for details, excellent input and a great result. Thanks Geert Hugo
Gerben Hengeveld
Gerben Hengeveld
2023-03-18
we are very satisfied with the work that owner Geert Hugo and his team have carried out in our new apartment. We are from the Netherlands and it is very nice to be able to communicate in our own language. A kitchen has been installed and a wide variety of activities. from custom cabinets to lighting. We are extremely satisfied and would like to thank him and his team again!
Villa Botanica
Villa Botanica
2022-11-16
Wij hebben I will ReForm Your Home ingeschakeld voor de verbouwing van 5 badkamers en de aansluiting van een zonneboiler en airconditioners. De 5 badkamers zijn stuk voor stuk prachtig geworden. We runnen een B&B en krijgen vaak complimenten van onze gasten over de badkamers en de afwerking. Ook de zonneboiler en airconditioners werken perfect. Geert Hugo is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk, hij komt altijd zijn afspraken na. Het werkteam is ook altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en opgeruimd. Wij bevelen I will ReForm Your Home ten zeerste aan! Mochten we in de toekomst nog nieuwe verbouwplannen hebben dan komen we zeker terug bij dit bedrijf.
Adrian Garrow
Adrian Garrow
2022-10-03
I had a very good experience with this company. They provided a detailed proposal and 3D visualization of the works to be performed based on the brief provided.
Alexander Maussart
Alexander Maussart
2022-04-10
De afgelopen maanden is een nieuwe keuken geplaatst in samenwerking met Geert-Hugo. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. We werden telkens goed geïnformeerd over de voortgang. En over het resultaat zijn we zeer tevreden. Tevens is via Geert-Hugo de electriciteit in ons huis volledig gerenoveerd. Een lastige klus bij een huis van 170 jaar oud. Ook hierover veel lof. We kunnen het bedrijf ReFormcostadelsol van Geert-Hugo van harte aanbevelen.
Rolf van den Engel
Rolf van den Engel
2021-03-13
Geert Hugo is een deskundige en betrouwbare aannemer die mijn verbouwing goed heeft uitgevoerd en ook nog binnen de planning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de geleverde kwaliteit!
Greta Denil
Greta Denil
2020-01-21
Geeft vanaf het begin een goed gevoel om met Hugo Geert samen te werken. Tracht steeds een oplossing te vinden voor het probleem dat zich voordoet! Ook de werkman Paco is geweldig, begint vóór dag en dauw en als het moet, blijft hij doorwerken zefls zonder eten.... Waar vind je dat nog? Ik heb nog wel wat ideeën om te laten doen.....
Frans-Paul Tak
Frans-Paul Tak
2020-01-09
Het was een hele prettige samenwerking met Geert-Hugo om ons penthouse te verbouwen. Hij is zeer deskundig en je merkt dat hij architect is en bouwkundig is onderlegd. Hij is een perfectionist en denkt met je mee. Dit begint al bij de prestatie van de offerte via Skype video call met video 3d animatie. De begeleiding verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Heerlijk om in Spanje met zo'n perfectionist te bouwen!
Bekijk meer Google Reviews